Train the trainer képzés

Train the trainer képzési programjaink hozzásegítik a belső vállalati trénereket ahhoz, hogy önállóan, bármilyen a vállalat számára hasznos anyagból hatékony tréninget tarthassanak kollégáik számára.

A train the trainer képzés célja kettős. Egyrészt felkészítik a résztvevőket arra, hogy saját személyiségük, adottságaik mélyebb megismerésével jobban kihasználhassák oktatói kompetenciáikat az általuk tartott tréningeken. Ezért a koncepciónk központi eleme egy erős önismereti, kommunikációs és prezentációs alap, mely nélkül a tréner nem lesz képes hatékonyan átadni az elsajátítandó anyagot. Emellett a train the trainer képzés arra törekszik, hogy modern, sokoldalú oktatásmódszertant és eszköztárat adjon át a résztvevőknek. Fejleszti előadói készségeiket, és felhívja a figyelmet az eredményesen elsajátítható tréninganyagok összeállításának módjaira. A train the trainer képzés számos valós esettanulmányra épül, emellett a résztvevők saját helyzeteire, nehézségeire is felkészíti őket.

A train the trainer képzés eredményességét segíti, ha a résztvevők oktató kompetenciáit mérjük egy online kompetencia- és személyiségteszt segítségével. KAPCSOLÓDÓ TARTALOM: TESZTEK

A train the trainer képzés a következő témákat járja körül:
· Önismeret,
– személyiségtípusok,
– tanulási stílusok,
– gondolkodási jellemzők,
– szociálpszichológiai ismeretek,
– kommunikációs alapok,
· oktatás-módszertan elmélyítése,
· hatásos prezentációs technikák,
– tréningmódszertanok.

A vállalati tréningekről általános információkat ide kattintva olvashat!

Kapcsolódó tartalom:

Trainer meghatározása