Microlearning egyedi rendszer, egyedi tananyag fejlesztéssel és gyártással

“Learn&Roll Well-cut”

A microlearningben az a fantasztikus, hogy a felhasználók hamar hozzászoknak a rendszer kényelmes használatához, és rövid időn belül kitalálják azt az egyedi megoldást, amire a saját cégük a legjobban tudná használni ezt a rendszert.

Lehet, hogy Önnél a felvétel utáni betanítás a legnagyobb probléma, és szeretné, ha az Ön saját folyamatait tanítaná a rendszer.

Az is lehet, hogy a cége szerviz munkatársakkal dolgozik, akik számára jó lenne mindig elérhetővé tenni a leggyakoribb hibák javítási lépéseit.

Vagy elképzelhető, hogy Önnek olyan fiókhálózata van, ahol minden munkatárs számára egyszerre szeretne, akár hetente új termékekről, szolgáltatásokról küldeni olyan információs anyagot, amiért eddig tréningre kellett hívnia kollégáit.

Jó hírünk van, ez mind lehetséges!

Ha nagyobb létszámra szól az előfizetése, egyedi kivitelezésű rendszert is kérhet

 

Ezt a rendszert akár teljesen testre is szabhatja, saját arculatával építheti be saját intranet oldalába, így a munkatársai ezt saját rendszerként érzékelhetik. 

 

Emellett ezt a rendszert is feltöltjük a folyamatosan fejlesztett új oktatóanyagainkkal, amit szintén azonnal elkezdhetnek használni.

Emellett videógyártási szolgáltatásunkkal az Ön elképzelései szerint, az Ön tananyagából legyártjuk az Önnek szükséges sorozatokat, majd ezeket üzemeltetjük is Önnek a saját felhőjébe feltöltve, 7/24-es elérhetőséggel.

Ha esetleg még nem készültek el azok a tananyagok amiket oktatna, akkor sincs gond! Tapasztalt munkatársaink készséggel segítenek a tananyagok tartalmának összeállításában, és a videóoktatáshoz szükséges formába öntésében.