Kiegészítő fejlesztési programok

“Learn&Roll LiveAid”

A microlearning tananyagok úgy érik el a legnagyobb hatékonyságukat, ha élő képzésekkel kombinálva alkalmazzuk őket!

A microlearnining rendszerének kialakításában részt vevő munkatársaink több tízéves tapasztalatú szervezetfejlesztők és trénerek.

Ők azok, akik a legjobban ismerik képzéseinket és azokat az alkalmazási területeket, ahol az élő és az elektronikus tanulási formák a legjobban kombinálhatóak.

A teljesség igénye nélkül ilyen területek lehetnek:

  • Onboarding támogatása microlearninggel, egyedi tréneri munkával.
  • Munkatársak SLA-jának közös szintre hozása igényfelméréssel, képzési anyagok fejlesztésével, tréninggel, microlearninggel.

  • Tréningek előkészítése, tudás homogenizálással azok számára akik különböző céges előélettel és az előző munkahelyeiken szerzett különböző tréningezettségi tudással futnak neki tréningeknek.
  • Tréningek követése. Tudjuk, hogy a tréningnél fontos a csapatépítő, bevonó ereje; lehetőség adódig a gyakorlásra, visszajelzés kérésére, egyedi esetek megbeszélésére. Ugyanakkor a tréning ”WOW” élménye már hetek múlva is elvész, és mindenki visszatér a napi rutinhoz, ha nincs utánkövetés, a tanult anyag beépítése nem facilitált. Ebben nyújt segítséget a tananyaghoz igazított microlearning.

  • Workshopok előkészítése. Ha közös gondolkodást szeretnénk elindítani egy témáról, a microlearningen keresztül adott előzetes ismeretanyagra építve könnyebben és irányítottabban vezethető a csoportmunka, és újszerű megoldások keletkezhetnek.

  • Coachingok során az érintett témához kapcsolódó segédanyagok (pl. konfliktuskezelési nehézségek esetén konfliktuskezelési stratégiák) könnyen, bármikor elérhetőek microlearningen keresztül, így támogatva, hogy az ülésen csak a valódi coachingmódszereket kelljen használni.

  • A microlearning interaktivitásra is lehetőséget nyújt, így hatékonyan használható hosszabb, komplexebb fejlesztési folyamatokban is (pl. talent management, vezetői programok). Segítségével a különböző egységek könnyen egymásra építhetőek, a csoportok kommunikációja egymással és a trénerekkel, coachokkal, mentorokkal élővé és mindennapossá tehető (pl. visszajelzés adása, új ismeret, kérdés-válasz).

  • Az Ön igényeinek megismerése után fejlesztőink készséggel segítenek abban, microlearninggel kombinálva hogyan tehetőek hatékonyabbá fejlesztési programjai.
  • Emellett természetesen a javasolt programokat – mind a hagyományos, mind az egyedi microlearning megoldásokat – meg is valósítjuk Önnek!

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy egyedi programigényét megismerhessük!