Szolgáltatásaink

Microlearning LMS rendszer

Learn&Roll Frame - Felhőalapú LMS bérlése.

Egy olyan felhőalapú megoldás, amit akár teljesen vállalati arculatra lehet szabni, hogy a megfelelő tananyagok megfelelő személyekhez és/vagy csoportokhoz rendelhetőek legyenek, és a HR a tananyagok elvégzését pontosan követni tudja.

A rendszer ugyanakkor könnyen elérhető felületet ad a hallgatóknak a kurzusok egyszerű elvégzésére, bármilyen elektronikus képernyő is legyen a kezükben.

Digitális tréningekkel feltöltött rendszer

"Learn&Roll No Stress" - Felhőalapú bérelt LMS feltöltve tartalommal.

Vezetői és munkatársi kompetenciák fejlesztésére kialakított tréninganyagaink rendszerünkkel együtt azonnali digitális képzési megoldást nyújtanak az Ön cége számára.

Ez a megoldás rendkívül gazdaságosan képes fejleszteni munkatársait, megbízható tananyaggal, gazdaságos havidíjjal, hosszú távú képzési-fejlesztési lehetőséggel támogatva cége célkitűzéseinek megvalósítását.

Saját rendszer egyedi digitális tartalommal

"Learn&Roll Well-cut" - Privát LMS bérlése feltöltött tartalommal, és /vagy saját tartalommal (is).

Professzionális megldás mindenben az Ön igényeire szabva! Szakértőink segítenek Önnek áttekinteni saját írásbeli vagy egyéb formában meglévő tananyagait, és abból a microlearning rendszerére aktualizált és optimalizált tananyag-egységeket létrehozni, majd elkészíteni belőle a megfelelő microlearning tananyagokat. Az így elkészített tananyagokat egy olyan rendszerbe töltjük fel, amit kizárólag csak az Önök cége használhat.

Ez a megoldás biztosítja tananyagai bizalmassága mellett, hogy teljes szabadsággal kezelhesse és rendelje egymáshoz tanulói csoportjait és tananyagait. Emellett rendszerezheti, adminisztrálhatja és tervezhetővé teheti cége teljes tanulási folyamatát.

A leghatékonyabb fejlesztési programok

"Learn&Roll LiveAid" - Bármilyen microlearning rendszer támogatása élő fejlesztéssel, tanácsadással.

A microlearning rendszerének hatékonysága tovább növelhető, ha személyes tanulással egészítik ki. Ez a kiegészítés lehet csoportos tanulással – tréning – vagy egyéni támogatással – coaching – zajló fejlesztési program.Természetesen ezek a kombinált tanulási formák teszik a tananyagokat még inkább testre szabottá. Segítenek megérteni a kollégáknak, hogyan kell az adott tudást a saját munkahelyi helyzetében alkalmazni. Az ismeretátadás mellett a workshopok keretein belül lehetőséget kapnak a személyes élmények behozására, csoportos feldolgozására, vállalati „benchmark” létrehozására.

Szakértőink segítenek összeállítani és megvalósítani azokat a tehetség-programokat vagy vezetőfejlesztő programokat, amelyek a leghatékonyabb eredményt biztosítják az Ön számára.

Hogy működik?

Nagyon egyszerűen!

Megoldásaink felhőalapon működnek, önálló rendszerként, webes eléréssel. Kész rendszereink használatakor a megrendelést követő 1-3 napon belül aktiváljuk előfizetését, és munkatársai azonnal elkezdhetik használni tanulórendszerünket. Egyedi megrendeléseiket a megállapodást követően rövid határidővel teljesítjük.

Gondoltunk a költségvetésére is!

Csoportos megrendeléseinél mindig egyedi ajánlatot adunk, amelynél figyelembe vesszük a csoport méretét, az elköteleződési időszakot és a megrendelni kívánt további szolgáltatások körét is!

Folyamatosan bővülő portfóliónk legnépszerűbb tananyagai:

Vezetői képzések:

 • A frissen kinevezett vezető legfontosabb feladatai
 • Vezetői csapat felépítése
 • Teljesítményértékelés a gyakorlatban
 • OCB - Organisation CItizenship Behaviour - Hogyan váljon a dolgozó a vállalat nagykövetévé
 • Motiváció és megtartás
 • A stressz, mint szervezeti indikátor
 • Vezetői utánpótlás fejlesztése


Munkatársi képzések:

 • Beilleszkedés
 • Asszertív kommunikáció
 • Konfliktuskezelés
 • Biztonságérzet és kezdeményezés

Érdekli? Próbálja ki és tudjon meg többet!