Saját rendszer egyedi digitális tartalommal

"Learn&Roll Well-cut" - Privát LMS bérlése feltöltött tartalommal, és /vagy saját tartalommal (is).


A saját rendszer magasabb szinten képes kiszolgálni egyedi igényeit.

Amíg a sztenderd videósorozatokkal feltöltött közös rendszerünket egyszerre több ügyfelünk is használhatja, a saját rendszer az alábbi szolgáltatásokkal tud többet nyújtani az Ön számára:

  • biztonság: a közös rendszerben egy különálló rendszert nyújtunk az Ön számára, amelyben az Ön cégén és munkatársain kívül senki másnak nincs hozzáférési lehetősége a tananyagokhoz.
  • rendszergazdai jogok: az Ön egyik munkatársa lehet a döntéshozó és rendszergazda a tananyagok munkatársakhoz vagy csoportokhoz rendelésekor.

  • szervezés és irányítás: több információval rendelkezhet a tanulók szokásairól, a rendszer használatáról, a visszajelzésekről, az elvégzett tananyagokkal kapcsolatos eredményekről. Ön tervezheti meg, kik lesznek a tanulói csoportok tagjai, kik irányítják megfigyelőként az ő tanulásukat, valamint azt is, hogy ki milyen ütemezéssel tanuljon. A videós tananyagokat a saját megtervezett ütemében kötheti össze személyes támogatással: élő workshopokkal, tréningekkel vagy akár coaching-folyamattal.

  • saját tananyagok használata: lehetőséget biztosít az Ön vállalata olyan saját tananyagainak feltöltésére is, ami a speciális működéséhez szükséges oktatóanyagokat
    tartalmazza.

  • saját tananyagok fejlesztése: segítséget nyújtunk a vállalata számára legfontosabb tananyagok elkészítésében költséghatékony módon. Ráadásul ezzel a beruházással hosszú távú költségcsökkentést érhet el azáltal, hogy a tréninganyagokat évről évre használja majd az új kollégák képzésekor.

  • saját elköteleződés: a saját videók gyártása más előnyöket is jelenthet. Képzelje el, milyen hatással lesz kollégáira, ha a videók a saját vállalatánál készülnek: saját helyszínei, kollégái szerepelnek, mindenki a saját munkakörülményeinek példáján keresztül tanulja majd meg, mit hogyan kell csinálnia. Ez az, ami a legnagyobb együttműködést, büszkeséget és elkötelezettséget váltja majd ki a munkatársakból a forgatott anyag megtanulásával kapcsolatban.

  • költségelőnyök: ha saját videói nem bizalmasak, ezeket különösen gazdaságosan készítjük el Önnek, mivel nekünk is szükségünk van olyan tananyagokra, amelyekkel bővíthetjük mások számára kínált tananyagainkat!

  • más előnyök: ezen túl más területeken is kiváló hasznát veheti ennek a rendszernek. Ilyen pl. az „onboarding”, ahol rengeteg erőforrást és költséget takarít majd meg. Ezen túl jót tesz majd a vállalati kultúrának, mivel a kollégák büszkék lesznek arra, hogy ilyen trendi eszközökkel tanulhatnak, segít majd a munkáltatói márka építésben, és ezen keresztül a munkaerő-piaci vonzerő növelésében is.

Elgondolkodott ezeken?

Érdekli? Próbálja ki és tudjon meg többet!

Gondolkodjunk együtt! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

a *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

Köszönjük érdeklődését microlearning szolgáltatásaink iránt!

Ha a bal oldalon megadja kapcsolati adatait és jóváhagyja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti adatkezelést, regisztráljuk igényeit.

Ha szeretné kipróbálni rendszerünket és tananyagainkat, most kaphat egy teszt hozzáférést, amellyel megtekinthet néhány tananyagot is legnépszerűbb microlearning sorozatainkból, és a rendszer működését is kipróbálhatja.

Regisztrációját követően rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megküldjük Önnek a megadott email-címre a hozzáféréshez szükséges adatokat!