Mintavideók

Biztonságérzet és kezdeményezés

Tudod, hogy miért fontos, hogy a munkatársak biztonságban érezzék magukat a munkahelyükön? És mitől függ, hogy mernek-e véleményt nyilvánítani, kérdezni? Pedig ezek nagymértékben befolyásolják a vállalati kultúrát!

 

A Learn and Roll ebből a sorozatából megtudhatod, mit érdemes tenni ahhoz, hogy ez a hatékonyságot támogató vállalati légkör létre tudjon jönni, sőt önmagát fejlesztve egyre nagyobb teljesítményre sarkallja a munkatársakat!

Teljesítményértékelés

Tudod, milyen szerepet játszik a teljesítményértékelés a szervezet életében, személyesen a vezető és a beosztott munkatárs számára? Csak a napi rutin vezet, vagy szeretnél profi lenni ezen a területen?

 

A Learn and Roll ezen sorozatából megtanulhatod, mikor és hogyan érdemes teljesítményt értékelni, hogyan tervezheted és bonyolíthatod le a folyamatot úgy, hogy ez mindenki számára a leghatékonyabb legyen!

Stressz: alapvető indikátorok

A stressz minden szervezet szerves része, nem létezik olyan környezet, ahol ez ne lenne jelen. Leggyakrabban az erre a témára szervezett tréningek a stressz elkerülésére, vagy hatásai csökkentésére tanítják  meg a résztvevőket.

 

A Learn and Roll ezen filmjeiben részletesen bemutatjuk, hogyan hatnak a stressztényezők a munkahelyen, milyen hatással vannak a teljesítményre, és milyen stresszkezelési technikákat érdemes alkalmazni a munkavállalóknak ahhoz, hogy a stressz okozta káros hatásokat el tudják kerülni.