Értékesítés

A microlearning rendszerben elérhető videókon keresztül a vásárló folyamatos informálása, vagy a tőle származó információk feldolgozása a direkt értékesítés számára azonnali lehetőséget teremt az ügyfél rendszeres megszólítására. Ezen kívül pontosan akkor és azokról a témákról tud az ügyféllel beszélgetni, amikben az ügyfelet már befogadóvá tette a videos információkon keresztül.

Különösen nagy a jelentősége egy ilyen rendszernek minden indirekt (csatorna vagy channel) értékesítésnél. Ezekben az esetekben jellemzően a gyártó vagy importőr egy tőle teljesen független disztribúciós hálózaton keresztül értékesíti termékeit. Ilyen disztribútor lehet minden olyan kereskedő, aki egy-egy termékkategóriában több gyártó termékeit is árusítja (pl. patika, autógumi kereskedő, számítástechnikai bolt, festéküzlet, mezőgazdasági gépek stb.).

Mi dönti el ilyenkor, hogy a disztribútor melyik forgalmazó termékeit ajánlja a vevőnek? Ez a kérdés főleg a prémium termékeket gyártók számára fontos, akik termékeik előnyös tulajdonságai révén szeretnének minél magasabb áron értékesíteni.

A microlearning video rendszer megoldást ad erre a helyzetre is!

 

A disztribútor munkatársainak termékismerete állandóan naprakészen tartható a videóknak köszönhetően, ezek az információk segítik a meggyőződésük, elkötelezettségük kialakulását, és ezen keresztül a termék előnyös tulajdonságainak bemutatását a vevők számára is.

Emellett pontosan nyomon követhető, hogy a disztribútor munkatársai közül ki, mikor és mennyit foglalkozik a tananyagok elsajátításával, ami segíti a forgalmazót olyan ösztönzők alkalmazásában (pl. alacsonyabb nagykereskedelni ár – magasabb értékesítési margin), amivel a disztribútor aktivitását honorálhatja.

Van még ötlete? Mondja el nekünk és mi segítjük Önt a megvalósításban!

Biztosan Önnek is számos lehetőség fordul meg a fejében, hogy saját üzleti területén hogyan tudna profitálni egy ilyen jól kidolgozott rendszerből!

 

Ossza meg velünk gondolatait, és mi olyan megoldást dolgozunk ki az Ön számára, ami sokszorosan megtérülő befektetéssé teszi a microlearning használatát az Ön vállalatánál is!