Beillesztés (onboarding)

Sok vállalat életében jelent nagy terhet az új belépők beillesztése.

Egyrészt mert az összes munkafolyamatot, és az alkalmazott módszereket, eljárásokat meg kell tanítani. Másrészt számos olyan képzésre is sort kell keríteni, melyekből kötelező vizsgát is tenni, és ennek hiányában a munkatárs nem kezdheti el a munkatevékenységét.

A microlearning vállalatra szabható és gazdaságos megoldást nyújt erre. Miután elkészítettük a cég saját dokumentációs és vizsgakövetelményei alapján a beillesztési (onboarding) videókat, a felhőalapú rendszerben a központi adminisztráció (HR) követni és ellenőrizni tudja a teljes folyamatot. Azt, hogy az új munkatárs hol tart a videók megnézésében, illetve a vizsgázásban, valamint könnyűvé válik az eredmények dokumentálása, archiválása, vagy akár a vállalatirányítási rendszerbe töltése is.

Ennek köszönhetően nem csak professzionális és mindig azonos tananyag áll rendelkezésre, hanem a többi munkatárs idejét és erőforrásait is meg lehet kímélni attól, hogy folyamatosan az új munkatárs támogatásával töltsék az idejüket.

Van még ötlete? Mondja el nekünk és mi segítjük Önt a megvalósításban!

Biztosan Önnek is számos lehetőség fordul meg a fejében, hogy saját üzleti területén hogyan tudna profitálni egy ilyen jól kidolgozott rendszerből!

 

Ossza meg velünk gondolatait, és mi olyan megoldást dolgozunk ki az Ön számára, ami sokszorosan megtérülő befektetéssé teszi a microlearning használatát az Ön vállalatánál is!