Learning Management System bérlése

A videós tanulásnál fontos kérdésként merül fel, hogy mit értünk rendszer alatt? Miért különbözik ez egy egyszerű youtube-os videó megnézésétől?

Amíg a youtube-on egy-egy videót tekinthetünk meg adott témában, itt vállalati tanulásról van szó. Ennek során eltérő igényei vannak egyrészt a tanulóknak: minőségi tananyagok, 7/24 elérhetőség, átlátható tanulófelület, kényelmi funkciók a tanulás támogatására. Másrészt az oktatás szervezőinek: könnyen és jól áttekinthető adminisztrációs felület, a tananyagok gyors hozzárendelése személyekhez, a haladás követése, a tanulók motiválása, értékelés, tesztek eredményeinek követése.

Ezeken kívül további funkciók szükségesek ahhoz, hogy a tanulók számára a rendszer folyamatosan elérhető legyen, az esetlegesen felmerülő problémákra a felhasználók megoldásokat kapjanak, vagy adatokat szolgáltasson a tanulórendszer a vállalatirányítási rendszer számára.

Ezt a felhőalapú tanuláskoordináló rendszert nevezzük Learning Management Systemnek vagy röviden LMS-nek.

Egy tanulórendszer, ami folyamatosan fejlesztünk, karbantartunk és kényelmi funkciókkal is kiegészül.

A tanulók számára a rendszer:

  • biztosítja a folyamatos rendelkezésre állást és egyszerű belépéssel a tananyagok elérését,
  • a tananyagok optimalizált használatát (megfelelő felbontás, az adott képernyőre optimalizált szerkezet),
  • a tananyagok értékelését és visszajelzések/kérdések nyújtását a rendszerüzemeltető és a rendszer adminisztrátora (többnyire a HR) számára.

A képzések szervezői számára:

  • biztosítja a rendszerbe felvitt tanulók menedzsmentjét. Ezen belül a tanulói adatok felvitelét, törlését, a tanuló előre haladásának követését. A tanuló fejlesztésével kapcsolatos követő lépések alkalmazását (pl. új anyag hozzárendelés, tanulási statisztikák lehívása stb.), a tanulást követő tesztek felvitelét vagy kiértékelését.
  • biztosítja a tananyag szervezését. Ezen belül új tananyagok felvitelét, kurzusok kialakítását, tanulói csoportok létrehozását vagy a tagok státuszának beállítását vagy módosítását. Lehetőséget teremt egyedi vagy tömeges adatfelviteli vagy hozzárendelési lehetőségek alkalmazására, vagy a cég vállalatirányítási rendszereivel való offline vagy online adatszinkronizálásra.
  • A tananyag adminisztrációjában lehetősége van irányítópulton keresztül követni a tanulással kapcsolatos legfontosabb adatokat, statisztikákat, információkat lehívni a felhasználói jellemzőkről vagy a rendszerhasználati aktivitásokról.

A Learn and Roll saját bérelhető LMS rendszere

A Learn and Roll egy évekkel ezelőtt Magyarországon, magyar fejlesztők által létrehozott rendszert használ. Folyamatosan monitorozva a felhasználók igényeit alakítják, és egyre több hatékony és kényelmes megoldással rendelkezik a kezelőfelületek optimalizációjától az egyre újabb nyelvek bevezetéséig (a magyar és angol nyelv után, a szlovák, román és lengyel nyelvek is megérkeztek). Rendszerünk rendelkezik tömeges adatfeltöltési és tömeges ember/képzés megfeleltetési lehetőségekkel. Emellett a vállalatirányítási rendszerekhez igazodva kérhető félautomatikus adatkapcsolati export/import, vagy egyedi automatikus megoldás (API) fejlesztésével meg tudjuk valósítani az automatikus adatkommunikációt is.

A Tanulás Támogató Rendszer bevezetését saját videós tananyagaink fejlesztésével is folyamatosan teszteljük és fejlesztjük. A rendszer 7/24-es magyar nyelvű támogatással működik.

A Learning Management Rendszer használati díja a felhasználói szám növekedésével egyre alacsonyabb egy főre vetített éves díjat jelent. A kedvező és rugalmas díjszabás mellett számos további kedvezményt is nyújtunk, ha más szolgáltatásainkat is igénybe veszi. Így például díjaink tovább csökkennek, ha együttműködésünk kiterjed általános tananyagaink használatára, egyedi tananyag készítésre vagy más, oktatás- vagy tréningszakértői tanácsadásra.

LMS rendszerünk alapvetően kétféle módon támogatja a videós tanulási lehetőségeket.

„NO STRESS”

csomagunkban azonnali tanulást biztosítunk Önnek egy közös rendszerben, amelyben mi vállaljuk a tanulók adminisztrációját. Itt a megrendelő csak az előfizetett felhasználói számára kap hozzáférést. A tananyagok azonnal nézhetőek, semmi mást nem kell tennie az indításhoz.

„WELL CUT”

csomagunkban sokkal több beállításra kap lehetőséget azzal, hogy a rendszeradminisztrációs jogokat átadjuk Önnek egy önálló rendszerrel együtt, amit csak az Ön cége használhat. Ezen keresztül sokkal több beállításra, koordinációra lesz lehetősége.

Érdekli? Próbálja ki és tudjon meg többet!

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megkapja a jövő képzését!

a *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

Köszönjük érdeklődését microlearning szolgáltatásaink iránt!

Ha a bal oldalon megadja kapcsolati adatait és jóváhagyja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti adatkezelést, regisztráljuk igényeit.

Ha szeretné kipróbálni rendszerünket és tananyagainkat, most kaphat egy teszt hozzáférést, amellyel megtekinthet néhány tananyagot is legnépszerűbb microlearning sorozatainkból, és a rendszer működését is kipróbálhatja.

Regisztrációját követően rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megküldjük Önnek a megadott email-címre a hozzáféréshez szükséges adatokat!