Digitális tréningekkel feltöltött rendszer

"Learn&Roll No Stress" - Felhőalapú bérelt LMS feltöltve tartalommal.

Azonnal használható vezetői és munkatársi tréning megoldásunk az általános képzéseinkkel feltöltött rendszerünk, amelynek köszönhetően a vállalati oktatási igények pillanatokon belül kiszolgálhatóak.

A képzési rendszer megrendelése után nem csak LMS rendszert adunk, hanem magyar tréning szakemberek, szervezetpszichológusok és közgazdászok által összeállított tananyagokat, amiket profi videókészítő és kép-hang utómunka csapatunkkal, valamint tapasztalt színészekkel készített másfél perces microlearning videófilm sorozatok formájában nyújtunk.

Előre elkészített „instant” tananyagaink felölelik a vállalati tanulás legfontosabb területeit.

Munkatársi microlearning tréningekkel feltöltött rendszerünkkel támogatni tudjuk munkatársait már az első lépéseiktől fogva beillesztési tréningünkkel. Ezután a legfontosabb készségek, képességek elsajátításakor megtanítjuk a korai szakaszban kialakuló konfliktusok kezelésére, a biztonságérzet és kezdeményezés gyors kialakítására, valamint egy korán elsajátítható, de a későbbi időszakban is rendkívül fontos asszertív kommunikációs készség hatékony használatára.

Vezetői microlearning tréning tananyagainkkal igyekszünk a frissen kinevezett vezetők tréning támogatásától, az új csapat összeállítási tréningen át, a vezetés érettebb szakaszában használt számos ismeretet is átadni a tréningek hallgatóinak. Kiemelt vezetői témáink: a teljesítményértékelés tréning, a motiváció és megtartás legfontosabb ismereteit tartalmazó microlearning videósorozat. Emellett a vállalati kultúra fejlesztésében kulcsfontosságú vállalati nagykövet program, vagy más néven „Organisation Citizenship Behaviour” (OCB) microlearning tréning, amely segít természetessé tenni a szervezet számára a vállalat iránti lojalitást, a munkatársak kölcsönös támogatását, vagy annak képviseletét , hogyan értékelhetjük pozitívan saját és vállalatunk lehetőségeit az adott helyzetben. Fontos vezetői tudás a vállalati kultúra kialakításakor a stresszhelyzetek kialakulási okainak felismerése, és a szervezet tagjai számára azok elkerülése. Hogyan lehet a stresszhelyzeteknek azt az egészséges arányát fenntartani, ami még pozitívan segíti a vállalati teljesítmény fokozását, és elkerüli, hogy a dolgozókra nehezedve észrevétlenül gátolják a szervezet hatékony együttműködését.

Munkatársi és vezetői tréningek területén is folyamatosan fejlesztjük videósorozatainkat, ezért érdemes érdeklődnie, ha más tananyagra is szüksége van munkatársai fejlesztése során. Emellett várjuk egyedi igényeit a lenti kapcsolati adatlapon keresztül amennyiben saját tananyagot szeretne fejleszteni!

Érdekli? Próbálja ki és tudjon meg többet!

A következő lépés a sikerhez: vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal!

a *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

Köszönjük érdeklődését microlearning szolgáltatásaink iránt!

Ha a bal oldalon megadja kapcsolati adatait és jóváhagyja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti adatkezelést, regisztráljuk igényeit.

Ha szeretné kipróbálni rendszerünket és tananyagainkat, most kaphat egy teszt hozzáférést, amellyel megtekinthet néhány tananyagot is legnépszerűbb microlearning sorozatainkból, és a rendszer működését is kipróbálhatja.

Regisztrációját követően rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megküldjük Önnek a megadott email-címre a hozzáféréshez szükséges adatokat!