Csapatépítő programok

A csapatépítő programok újszerű, szokatlan helyszínekkel és feladatokkal segítenek kizökkenteni a résztvevőket a mindennapok megszokott gyakorlatából. Ezzel segítik hozzá a résztvevőket, hogy új nézőpontból tekintsenek egymásra, új képességeket fedezzenek fel egymásban. Ennek köszönhetően a csapatépítő programok erősítik a munkatársak együttműködési készségeit, eredményesebbé teszik a köztük lévő kommunikációt, növelik a vállalati szociális hálót. A csapatépítő tréningek akár indoor, akár outdoor körülmények  közé szervezzük, mindig azt célozzák, hogy adott kompetenciák mentén, egy adott cél elérésének irányába fejlesszék a résztvevőket amellett, hogy még jól is érezzék magukat.

A céges csapatépítő tréningek, team building programok fő célja az, hogy kizökkentve a résztvevőket mindennapi munkakörülményeikből, megismerhessék, ki az a kollégák között, aki logikájával, talpraesettségével ki tudja vezetni a csapatot a rendezők által tudatosan megtervezett nehézségekből. A játékok keretein belül pedig olyan visszajelzéseket adhatnak egymásnak, látszólag messze mutató konklúziók nélkül, amelyeket soha nem tettek volna meg a munkahelyen, és amelyek konfliktusok gócpontjai voltak.

Az Indoor- és outdoor csapatépítő programok végleges változatát minden esetben a céget, a résztvevőket és aktuális helyzetüket megismerve alakítjuk ki. A célkitűzések elérésére leginkább megfelelő csapatépítő tréninget egyedi ötletekkel, magas színvonalon, precíz lebonyolítással és eredményorientált szemléletmóddal kivitelezzük.

Az outdoor  csapatépítő programjaink széles skálája lefedi a vízisportok szerelmeseinek (pl. adriai vitorlástúrák, rafting, tavi gps túrák), a túrázás (pl. hegyi- és barlangtúrák) , technikai sportok (pl. dzsipp, quad, kerékpár, tankvezetés stb.), vagy éppen a az érdekességek kedvelőinek igényeit (pl. várjátékok, történelmi események, CSR jellegű tréningek). A legkedveltebb csapatépítő programjaink közé tartoznak:

 • csoportos kincskereső játék, outdoor helyszínen, extrém közlekedési eszközökkel
 • csapatépítő főzés olyan forgószinpad jellegű játékokkal, amelyekben az egész csapat együttműködik
 • sárkányhajózás (akár budapesti környezetben egy napos program keretein belül is)
 • közös táncolás, éneklés, ősi dobolás
 • projektmenedzsment-alapú kreatív csapatversenyek
 • társadalmi felelősségvállalást támogató (CSR) programok
 • segway túrák
 • kalandparki céges csapatépítő földön, levegőben játékokkal
 • quad túrák,
 • lovaskocsizás, lovasszánozás
 • digitális vadászat.
 • GPS kereső túrák

Gazdaságos megoldásként kifejlesztettünk egy olyan csapatépítő programot, amely a fejlesztő és csapatépítő tréningek előnyeit ötvözi. Ennek megfelelően a keretprogramokat a csapatok szakmai területei adják, ám az értékesítési, ügyfélszolgálati, vagy akár vezetői szerepek fejlesztési folyamatait beágyazzuk a csapatépítés izgalmas kereteibe. Ezeknek a csapatépítő programoknak az előnye, hogy megtartja a munkahelyen korábban kialakult feszültségek feloldásának lehetőségét, továbbra is kohéziót alakít ki a résztvevők között, így a szakmai csapatmunka is jóval kreatívabbá válik, az együttműködés mélyül, s ez hosszabb távon segíti a munkahelyi közösségek működését emberileg és szakmailag egyaránt.

Keressen meg bennünket, mondja el igényeit, hogy a megfelelő ajánlattal segíthessük Önt!

Kapcsolódó tartalom:

DISC alapú tréning

Belső együttműködés, csapatépítés