BM – Business Motivators

Az embereket irányító belső, rejtett mozgatórugók más szóval értékek, attitűdök, motivátorok feltárására alkalmas eszköz. A kérdőív eredményei alapján készített riport bemutatja és összeveti a jelölt által fontosnak tartott belső motivátorokat, és ezáltal megvilágítja a viselkedést meghatározó mögöttes célokat. Feltárja azokat a személyes motivációkat, melyek befolyásolják az egyén viselkedését, döntéseit és cselekedeteit.

FONTOS: A developmen CSAK üzleti megbízók számára forgalmaz teszteket és kizárólag akkreditált tanácsadó által tartott személyes visszajelzéssel együtt kínálja ezt a szolgáltatást!

Köztudott, hogy két azonos képességgel, viselkedésmintákkal rendelkező munkatárs is képes nagyon különböző módon teljesíteni, ha különbözó dolgok vagy különböző mértékben motiválják őket. Ezért egy csapat összes teljesítménye is nagy mértékben függ attól, hogy egy irányba húzzák-e a cég szekerét.

A Business Motivators egy izgalmas eszköz azok számára, akik fel szeretnék térképezni a csapat tagjaiban rejlő mozgatóerők közül a személyes attitűdöket és motivációkat!

A rövid kitöltési idejű online tesz több mint 10 éve áll a HR-es kollégák rendelkezésére.  A teszt Magyarországon stabil normával rendelkezik, ami alapján a teszt kitöltők motivációs preferenciái mellett lehetőséget kínál a társadami standardokhoz való igazodásra is.

A teszt segítségével könnyen azonosítható az attitűdök iránya és mértéke. A 6 alapvető törekvési irányt (Eredményesség, Irányítás, Önkifejezés, Segítés, Elvhűség, Önképzés) és annak mértékét 100 %-os skálán mutatja be a teszteredmény, amely könnyen azonosíthatóvá teszi az értékek egymáshoz viszonyítható rangsorát is (kritikus helyzetben a személy milyen irányok mentén fog dönteni). A riport nem csak részletes, szöveges elemzést nyújt  – akár több nyelven is –  hanem könnyen áttekinthető grafikonnal, avgy akár  a csoport tagjainak közös ábrázolásával is képes segíteni annak vizualizálását, hogy a csapat milyen irányok felé törekszik.

Kifejezetten ajánljuk személyiségtesztekkel (pl. Facet 5) vagy viselkedést mérő tesztekkel (pl. DISC) együttesen a használatát, ahol az alap (személyiségi vagy viselkedési) stílusok mellett egy új dimenzió lehet a mért eredmény a csapatok sikeressé kovácsolásához.
Emiatt is különösen javasolt eleme egy ilyen tesztpáros csapatépítő tréningek támogatására is.

Érdeklődés esetén kérjen mintariportot a developmen@developmen.hu e-mail címen!

Kapcsolódó tartalom:

A Developmen által forgalmazott tesztek